Simulatorul sistemului solar

Categories: Politehnică
Comments: No Comments
Published on: August 18, 2011

Originally published on September 12th, 2010

Primul articol din seria licență !

Aici am folosit procesare matematică pentru a afișa o structură 3D pe un ecran 2D. Și cu această ocazie mi-am mai deschis… încă un blog: Top Coding!
Primul post din noul blog conține un simulator al sistemului solar, cu menirea de a arăta cum se comportă un java Applet la necesitatea de a procesa imaginea doar pe bază matematică – idee pornită, recunosc, de la tema 2 la EGC . Are atașat și codul folosit, cu mulțumirile mele lui geShi pentru că a creat biblioteca php pentru syntax highlight pe care am folosit-o. Here it goes: Solar System Simulator

Să nu săriți fizicienilor cu critica sunt perfect conștient că sistemul solar în realitate nu arată așa. Scopul acestui post este doar o demonstrație grafică.

Pentru comment-uri în limba română vă rog folosiți acest thread. Comentariile în limba română de pe Top Coding nu vor fi aprobate.

P.S. S-a dovedit a fi și ultimul in seria licență. Eh… nu am mai avut timp și de blogging :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Sunday, June 16, 2019