Secretariat…

Categories: Politehnică
Comments: No Comments
Published on: August 18, 2011

Originally published on February 1st, 2011

Zilele trecute era un afiș la avizier cu „Studenții anului 4 sunt rugați să își verifice datele personale de pe studenti.pub.ro până pe 30 ianuarie”, dar nu am găsit timp pentru asta mai devreme de weekendul trecut (29-30), mai ales că nu mă așteptam să întâmpin vreo problemă.

Portalul studenti.pub.ro a fost actualizat în acest an și are mai multe informații de adăugat decât eram eu obișnuit. La început totul a părut ok și am avut impresia că merge, doar că a trebuit să-mi schimb numărul de telefon și la „Salvează” nu se salva noul număr. Atunci am observat că în dreapta, scris cu roșu închis (aproape vișiniu) și mai mult ca sugestii decât ca erori erau menționate lucrurile care lipseau din datele personale.

Așa că… m-am învrednicit să corectez lipsurile din date și astfel mi-am salvat și noul număr de telefon. Din nefericire, am observat că la studiile efectuate și anume la liceu, este un câmp (ultimul) cu „Activ admitere” care putea fi bifat sau nu, fără nicio explicație ce și cum e cu el. Pe lângă asta, dacă selectezi că ești român, noul portal îti deduce Genul din CNP: „(dedus automat din CNP, dacă cetăţenia e română)” și nu poate fi modificat – problema e că nu funcționează corect și băieții au tot genul „F”.

Înarmat cu aceste probleme, m-am dus azi dimineață la secretariat, unde am aflat că „Activ admitere” nu contează și că va revizui secretara toate profilele până să ajungă la tipărire pe diplome și va schimba ea la Gen. I-am sugerat că pentru români nu se mai poate modifica genul fiind read-only dedus, greșit, din CNP și a verificat și dumneaei și s-a convins. M-a asigurat că îl va contacta pe „inginerul de program” (resposabilul de portal) care e foarte greu de găsit și, când e când nu e, dar sigur îl va anunța să rectifice.

Am întrebat din nou să mă asigur că profilele vor fi ok și mi-a spus că dacă am verificat numele noastre și ale părinților să fie în regulă, în rest va revizui dumeaei mai târziu.

Nu a fost deloc convingătoare și sunt aproape sigur că a uitat de gen și de „inginerul de program” așa că l-am rugat pe MM să mă susțină și el cu un post, poate îl citește cineva care se ocupă și se va rezolva până absolvim un an de femei de la Poli

Here goes: Inversare de statistici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Sunday, June 16, 2019