Instrumentatie virtuala – feedback

Categories: Politehnică
Comments: No Comments
Published on: August 18, 2011

Originally posted on June 10th, 2009

Well… am primit foaia de feedback pentru laborator dupa colocviu (foarte anonima fiind semnata pe partea cealalta) dar in ce priveste cursul nu am avut posibilitati de feedback si cu siguranta sunt lucruri de zis, fiind si eu unul dintre cei care are ceva de zis:

Cursul are mari probleme de prezentare.

Putem incepe cu transmisia seriala a unui caracter pe 7-8 biti care se face, daca nu stiti deja de la LSB la MSB, fara atata gandire si calculare a celor 7 impulsuri de ceas care trebuie sa treaca astfel incat MSB sa ajunga pe axa timpului undeva in viitor… (cei care ati fost la curs stiti la ce ma refer).

Notatiile pe grafice sunt foarte problematice, acel Tx care e mai mic decat Tp dar apare mai in dreapta pe axa reprezentand de fapt un segment si nu o coordonata.

La examen s-au dat subiecte fara rezolvare si chiar din care nu s-a predat, subiecte care au mancat din timpul studentilor (degeaba).

In ce priveste laboratorul, eu am sugerat in feedback sa aiba loc o simulare de colocviu, chiar si sambata. Lucrarile sunt o data la 2 saptamani si daca nu ai notat exact ce ai scris pe calculator nu ai ce face, ca acasa nu poti testa daca merge sau nu. Ajungi la colocviu pregatit, cu ceva bine invatat si ferm convins ca merge si cand pui pe aparat vezi ca nu functioneaza si habar nu ai ce sa-i faci. Rezulta nota mica fireste.

De aparate nu m-am plans, ca stim ca politehnica e “saraca”, chit ca a trebuit sa-mi scoata calculatorul din priza ca sa pot da examenu ca nu mai pornea, si cand in sfarsit a pornit si am rezolvat tot ce imi cerea mi-a dat 9… probabil pentru faptul ca nu mergea calculatorul or something….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Friday, April 26, 2019