„Bețe-n roate :)”

Originally published on February 5th, 2011

Pornind de la titlu, am să deschid o dezbatere legată de un subiect întâlnit în poli, poate mă lămurește și pe mine cineva :D .

Am aflat azi (zic „am aflat” pentru că era/sper că era adevărat mai de demult) că nu este suficient faptul că dacă ai o restanță, indiferent de medie nu poți trece la fără taxă, ci nici nu ai voie să participi la măriri. Ceea ce pentru mine e o veste destul de tristă, pentru că aveam de gând să mă duc în sesiunea specială din mai să mai schimb niște note (mai ales că există materii la care trebuie duse doar temele în sesiunea specială pentru modificarea notei).

Am o restanță din anul 3, deci nu pot să particip in acea sesiune la măriri – dar pot participa la restanțe. Cu alte cuvinte, sunt încurajat să nu fac nimic la examenele la care nu pot lua notă mare din cauza temelor, ca să pic și să mă pot duce în mai la restanță după ce trimit toate temele. Și astfel anul acesta am trecut prin primele examene pe care _sper_să_le_pic_ pentru că altfel voi lua un 5-6 care va rămâne bătut în piatră până la licență.

Dacă vouă nu vi se pare ciudat… feel free to share your thoughts!

 Post details 

 Leave a comment 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


 © 2019 - Gheorghe Pandia (Bluedrop)