Must-see movies (2)

Categories: Movies
Tags: , , ,
Comments: No Comments
Published on: October 14, 2011

Intro: „Any asshole can see how terrible things are… that doesn’t take any skill, but when you see beauty everywhere and in everything, your soul is set free.”

În continuarea seriei cu filme care pot să-ți schimbe viața, mai adaug și pelicula foarte reușită a lui George Gallo și anume Local Color.

Local Color este o poveste emoționantă a unui tânăr care își urmează cu îndârjire pasiunea de a deveni pictor. Filmul nu se concentrează numai pe viața acestuia ci și pe drumurile îndoielnice pe care le urmează arta în ziua de azi și, după părerea mea, evidențiază destul de bine lipsurile ei.

Am să rezist cu greu să nu comentez filmul, pentru a vă lăsa plăcerea de a-l savura fără să știți ce și cum urmează. Dacă ați simțit vreodată că aveți o pasiune pe care nu  vi-o puteți manifesta în lumea de azi, acest film vă este pe deplin dedicat.

Vizionare plăcută!

„Sun is like a woman… when she kisses the land with worm lips… she leaves a little colour everywhere…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Monday, May 27, 2019