„Bucurie” de primăvară – cartofi la cuptor

O dată cu venirea primăverii mi s-a făcut din nou poftă de leguminoase proaspete. Așa că m-am dus vineri în Prosper (zona 13 sept.) să cumpăr câteva chestii (ardei, roșii, cartofi, morcovi etc.). Aseară, nemâncat de aproape o zi (am neglijat prânzul că aveam ceva de făcut) mi-am făcut 5 cartofi copți pe care i-am mâncat „dintr-o înghițitură”.

În urma acestei experiențe, am petrecut toată noaptea și ziua de azi vomitând și suferind de dureri de cap și încheieturi nemaiîntâlnite. Ce somn… ce relaxare… ce zi de primăvară… a fost un coșmar total. Doctorul când m-a văzut palid și cu buzele arse mi-a zis imediat că m-am otrăvit cu mâncare. De asemenea mi-a explicat că e bine să mănânci puțin dintr-o mâncare nouă și să vezi cum te trezești a doua zi. Buze arse și fața palidă sunt semn clar că mâncarea e otrăvită (tonele de chimicale…)

Am relatat aici ca cititorii pofticioși care sunt la un pas să-mi calce pe urme să se gândească de două ori înainte să se arunce la leguminoasele de primăvară. Sunt pățit până peste cap și nu doresc nimănui astfel de experiențe. Mâncați câte puțin că cine știe ce e în ele.

 Post details 

Categories: Food
Tags:
Published on: March 19, 2012

 Leave a comment 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


 © 2019 - Gheorghe Pandia (Bluedrop)