There is still hope…

Categories: Diverse
Tags: ,
Comments: No Comments
Published on: May 20, 2013

Când eram copil, eram un mare fan al revistei “Arborele Lumii”. Pentru cine nu știe ce era, era un fel de revistă cu foarte multe informații despre un anumit subiect. Practic, era wikipedia organizată în articole interesante și cu multe informații ticsite într-un mod plăcut. În loc să ofere pur și simplu informații, le organiza într-un fel care te făcea să tooooot citești articole. Nu rezistam niciodată să stau deoparte până nu citeam toate articolele din noua revistă pe care o primeam de la părinți.

Astăzi, după câteva ore bune petrecute din nou pierdut în articole de acest gen, m-am gândit că ar fi o idee bună să vă împărtășesc și vouă site-ul care mi-a trezit acel sentiment plăcut din copilărie [1]. Am găsit aici articole din multe domenii care m-au pasionat în anii trecuți și care acum au prezentat un mare interes. Dacă vă recunoașteți în copilul care citea un articol fără să răsufle doar ca să afle ceva nou și apoi să treacă la următorul, vă invit să îl vizitați! :)

[1] http://www.descopera.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Monday, May 27, 2019