Ștergătoare

Categories: Diverse
Comments: No Comments
Published on: February 15, 2012

Eram azi la Kaufland pe Mihail Sebastian (zona Rahova) – o parcare „bântuită” de hoții de ștergătoare de parbriz. Stăteam lângă portbagajul mașinii, decărcând bunurile din coș. A trecut mai întâi vânzătorul cu brațul plin de ștergătoare să mă întrebe dacă vreau. I-am zis că nu, după care a venit un bătrânel, ce nu sărea deloc în evidență, care m-a întrebat dacă sunt de la Vâlcea. I-am zis și lui tot că nu (nu mai stau în Vâlcea de ani de zile, dar numărul mașinii este de Vâlcea).

Bătrânelul a zis „Atunci ai mașină de Vâlcea” și s-a îndreptat direct către cel cu ștergătoare „șoptind” în gura mare: „De ce nu ai luat bă de la ăsta că nu e de aici?”

Am scris acest articol doar cu scopul de a trage un semnal de alarmă către cumpărători. Foarte mulți se bucură că au ocazia să cumpere un ștergător de 500 RON la preț de 100 și cumpără imediat de la hoți. Acesta este un comportament încurajator!!!!! Câtă vreme au cui să vândă, mereu vor fura, așa că somez toți cititorii să nu mai cumpere ștergătoare furate. Dacă nu mai cumpără nimeni, nu va mai avea sens furtul și va înceta.

Cunosc oameni pățiți care preferă să cumpere de la hoți că „e mai ieftin” și sunt în continuare furați, fără să-și dea seama că ei sunt principala cauză. Trebuie să eliminăm cererea ca să dispară și oferta.

Now who’s with me?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Friday, April 26, 2019