How to Web is over…

Categories: Diverse
Tags: ,
Comments: No Comments
Published on: August 18, 2011

Originally posted on November 1st, 2009

După 12 ore de stat în picioare și cărat chestii prin poli și prin afara lu poli :p am ajuns acasă cu mintea împăcată de cuvintele de laudă primite. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor participanților – ați fost extraordinari! Țin minte că a venit o domnișoară la mine să mă întrebe dacă am făcut parte din organizare doar ca să-mi transmită laudele personal, deși le scrisese în feedback. Mai târziu am aflat de la colegii de la Stagii pe Bune că majoritatea participanților au făcut acest lucru și că toți abia așteaptă următoarea ediție.

Mulțumim Ioana ai făcut, din nou, o treabă extraordinară!! După o astfel de zi nu este nimic mai plăcut decât să primești vorbe de laude și întrebări de genul: următorul când e? Am avut participanți și din Iași care au venit special pentru asta și le mulțumesc și lor în mod particular, conferința având de asemenea ca scop și realizarea unei aproprieri dintre facultățile de elită din România.

Mulțumesc și întregii echipe care au făcut un efort comun de a pune la punct acest eveniment și din câte am văzut prin feedback-uri, au toate motivele să fie mândri de ei!

La anul să fim și mai buni !!!!!

Happy Halloween !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Friday, April 26, 2019