Frizerie

Categories: Diverse
Comments: No Comments
Published on: September 22, 2012

Azi am fost prima dată la frizerie în Sibiu. Vroiam de ceva vreme să scriu un articol despre asta. La frizerie este unul din puținele momente când lumea încetinește în jurul tău și nu ai nimic mai bun de făcut decât să te uiți la tine și să te gândești. Indiferent cât de activ ești în viața de zi cu zi, fie că alergi cu 1000 de mile pe oră fie că îți place să te miști lent, acele 10-15 minute cât îți aleargă foarfeca prin păr ești pironit pe scaun cu moaca ta fixă ce te privește înapoi din oglindă.

Mie îmi place să folosesc aceste minute care se întâmplă doar de 2-3 ori pe an (deci sunt destul de rare și prețioase) să-mi pun întrebările grele pe care le-am sustras din texte și video-uri inspiraționale [1]. Știți voi, chestiile de genul „dacă aș muri mâine… aș mai face azi ceea ce am de gând să fac?” și să mă uit la locul în care a ajuns viața mea și să-l compar cu locul în care mi-aș fi dorit să fie (îmi amintesc de zilele când ascultam Ombladon – Dacă pozele ar vorbi [2]). Mi-ar plăcea să am mai des voința să-mi introduc în program minute de introspecție ca acestea. De fiecare dată când mă ridic de pe scaun sunt un om schimbat – și nu mă refer doar la tunsoare :p!

[1] /category/motivate/

[2] http://www.youtube.com/watch?v=j00JyfJnhLI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Friday, April 26, 2019