Hermannstadt II

Categories: Beauty
Tags: ,
Comments: 2 Comments
Published on: August 6, 2012

Ieri s-a împlinit o săptămână de când m-am mutat la Sibiu. Pe zi ce trece mă îndrăgostesc tot mai mult de oraș, de parcă nu era suficient cât de drag îmi era deja. De mult nu am mai deschis geamul dimineața la 5 să inspir cu adevărat aer curat și rece și de mult nu am mai mers zâmbind la volan la 7 dimineața.

Vă doresc tuturor cititorilor bucureșteni să-l vizitați, măcar câteva zile, să vă înfruptați din veselia de pe chipurile tuturor și de atitudinea deschisă a oamenilor de aici. Credeam că  îmi va lipsi Bucureștiul cu toată agitația și zumzăiala necontenită, dar de fapt mă bucur că am plecat. N-aș fi crezut-o, dar îmi era extrem de dor de liniște.

Panorama orașul vechi. Sursa: http://www.mbike.ro
2 Comments
  1. Ana-Maria says:

    Bine ai venit în Sibiu! Eu sunt acasă de o lună şi jumătate, în vacanţă, mâine vin la Sibiu să îmi caut chirie şi nu aş mai vrea să mă întorc acasă în aşteptarea lunii octombrie, când o să fiu din nou liniştită şi fericită printre ardeleni.

    • Bluedrop says:

      Ce să zic? Mult succes în căutare și sper să găsești liniștea pe care ți-o dorești. E într-adevăr excepțional orașul și cred că vei găsi chirii destul de ușor acum când lumea este în general în vacanță, deci spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Welcome , today is Monday, May 27, 2019